02/03/2022 13:31 h.
Nou sistema de disseny i presentació de les dietes triturades
Nova forma de texturització
Estem en procés d'implementació d'un nou sistema de disseny i presentació de les dietes triturades. Es vol donar textura i forma a aquest tipus de dieta per tal que les persones usuàries puguin gaudir d’uns àpats en les mateixes condicions que la resta. Per exemple, una hamburguesa per ells seguirà tenint la forma d’hamburguesa, amb aquesta nova forma de texturització que dona forma als plats triturats com si no ho fossin, i així millorar les condicions alimentàries visuals de les persones usuàries que poden tornar a veure les hores de l’àpat com un moment de gaudiment i satisfacció personal.
També s’està treballant per millorar la texturització de les cremes quant a la forma, per exemple, amb una crema de coliflor amb raïm de temporada es dona, prèviament, forma de raïm a la fruita triturada.
1 2
3 4
1.Texturitzat d’orada al forn amb patates panaderes
2.Texturitzat de crema de marisc amb olivada
3.Texturitzat de crema de rap a l’all cremat
4.Texturitzat de crema de coliflors amb raïm de temporada
Your privacy is our priority
To protect your privacy, before continuing we want to make sure that you know that, both we and our collaborators, use some “cookies” on the website to facilitate its use:
- Own and third party for statistical purposes, with which no user information is collected nor access IP addresses are recorded.
- Our own and third parties to guarantee basic functioning, such as the user session, and personalization aspects, such as the language of our pages.
We save the acceptance of cookies for 30 days to improve the browsing experience. Remember that you can delete cookies from your browser at any time. - From third parties to show you information from our social networks, such as Facebook, X, YouTube, etc. By accessing these websites you can decide whether or not you accept their privacy and cookie policies.