Normativa sobre mel, llaminadures i torrons.
Venda de mel.
Venda de caramels, xiclets, confits i llaminadures.
Venda de torrons i massapans.
Normativa sanitària específica
- Reglament (CE) núm. 853/2004 del Parlament Europeu i del Consell de 29 d´abril de 2004 , pel qual s´estableixen les normes específiques d´higiene dels aliments d´origen animal (DOUE L núm. 139, del 30/04/2004).
- Reial Decret 1049/2003, d´1 d´agost, pel qual s´aprova la norma de qualitat relativa a la mel (BOE núm. 186, del 05/08/2003).
- Modificat per: Reial decret 523/2020, de 19 de maig, pel qual es modifica el Reial decret 1049/2003, d’1 d’agost, pel qual s’aprova la norma de qualitat relativa a la mel.
- Modificat per: Reial Decret 473/2015, de 12 de juny, pel qual es modifica el Reial Decret 1049/2003, d'1 d'agost, pel qual s'aprova la norma de qualitat relativa a la mel. (BOE núm. 147, de 20 de junio de 2015).
- Reial Decret 1787/1982, de 14 de maig, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració i venda de torrons i massapans (BOE núm. 183, del 02/08/1982).
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública