Normativa sobre etiquetatge i informació al consumidor
- Comunicació de la Comissió sobre l'aplicació del principi de la declaració quantitativa dels ingredients (QUID) (2017/C 393/05)
- Reial Decret 126/2015, de 27 de febrer, pel qual s'aprova la norma general relativa a la informació alimentària dels aliments que es presentin sense envasar per a la venda al consumidor final ia les col·lectivitats, dels envasats en els llocs de venda a petició del comprador, i dels envasats pels titulars del comerç al detall.
- Reglament d'Execució (UE) núm. 1337/2013 de la Comissió, de 13 de desembre de 2013, pel qual s'estableixen disposicions d'aplicació del Reglament (UE) núm. 1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell pel que fa a la indicació del país d'origen o del lloc de procedència per a la carn fresca, refrigerada o congelada de porcí, oví, caprí i aus de corral. (DOUE L núm. 335, 14 de desembre de 2013).
- Reglament (UE) núm. 1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell, de 25 d'octubre de 2011, sobre la informació alimentària facilitada al consumidor i pel qual es modifiquen els Reglaments (DOUE L núm. 304, 22 de novembre de 2011).
- Direcitva 2011/91/UE del parlament Europeu i del Consell, de 13 desembre 2011, relativa a les mencions o marques que permetin identificar el lot al que pertany un producte alimentari.
- Reglament (CE) núm. 1924/2006 del Parlament Europeu i del Consell, de 20 de desembre de 2006, relatiu a les declaracions nutricionals i de propietats saludables dels aliments (DOUE L núm. 404, de 30/12/2006).
- Reial Decret 1698/2003, de 12 de desembre, pel qual s'estableixen disposicions d'aplicació dels Reglaments comunitaris sobre el sistema d'etiquetatge de la carn de boví (BOE núm. 304, de 20/12/2003).
- Reial Decret 1334/1999, de 31 de juliol, pel qual s'aprova la norma general d'etiquetatge, presentació i publicitat dels productes alimentaris (BOE núm. 202, de 24/08/1999).
- Reial Decret 1907/1996, de 2 d´agost , sobre publicitat i promoció comercial de productes, activitats o serveis amb pretesa finalitat sanitària.
- Reial Decret 930/1992, de 17 de juliol, pel qual s'aprova la norma d'etiquetatge sobre propietats nutritives dels productes alimentaris.
- Reial Decret 1808/1991, de 13 de desembre, pel qual es regulen les mencions o marques que permeten identificar el lot al que pertany un producte alimentari.
- Resolució 4 de gener de 1984, sobre la Direcció General de Comerç Interior, per la qual es regula l'etiquetatge i presentació de productes alimentaris que s'envasen als establiments de venda al públic.
Anar a l'índex de normatives de Salut Pública