Inauguració Oficial del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Assistents
Eva Menor, diputada Presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona
Sergi Vilamala, gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona
Trinidad Molina, gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona
Roger Pumares, cap del Servei de Teixit Productiu de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona
Teresa Jordà, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Pau Relat, president de Fira de Barcelona
José Luis Bonet, president Cámara de Comercio de España
Manel Vallet, conseller del Consell d’Administració de Fira de Barcelona
Constantí Serrallonga, director General de Fira de Barcelona
Carmel Módol, secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Oriol Sagrera, secretari General d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya
Alba Balcells, directora General de l’INCAVI, Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Jordi Torrades, director General de Comerç del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya
Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, consum Règim Interior i Hisenda
Aj. de Barcelona i vicepresidenta de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB
Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Aj. de Barcelona
Jordi Camps, diputat de Promoció i Desenvolupament Econòmic i local de la Diputació de Girona
Carles Vilarrubí, president de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició
Antoni Bellart, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona
Josep Pena, director del Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya
Ramon Agenjo, secretari conseller de S.A. DAMM
Roger Pallarols, director General del Gremi de Restauració de Barcelona
Valentí Roqueta, president de l’Associació Vinícola Catalana
Antoni Valls, director General d’Alimentària Exhibitions
Pep Palau, codirector del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Jaume Von Arend Palau, codirector del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Josep Alcaraz, director del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Lugar
Tu privacidad es nuestra prioridad
Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:
- Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
- Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador. - De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.