Petite Pâtisserie // 30 hores
Descripció:
El disseny del curs està pensat per consolidar i adequar els continguts i aprenentatges del curs de pastisseria dolça i salada al nou curs de perfeccionament de pastisseria per tal de poder obtenir i convalidar el títol d’especialitat professional de pastisseria.
Aquest curs està dirigit a tots aquells alumnes que ja han cursat el taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada i vulguin professionalitzar-se o perfeccionar-se en el món de la pastisseria.
Modalitats: presencial
Requisits: Taller de perfeccionament de pastisseria dolça i salada
Preu: 145 €
(106€ de la formació +39€ del material en concepte dels aliments facilitats per l'Escola)
Per acreditar el nivell o per qualsevol informació sobre el curs podeu contactar amb la docent Vicky Alba a través d'un correu a albaav@diba.cat
GRUPS PRESENCIALS
Codi: CC05A
Horari: dj. 10:30 a 13:30h
Inici-Final: Del 20/03/2025 - 5/06/2025
Durada: 10 setmanes
Horari d'atenció
De dilluns a divendres, matí de 9:30 a 13:30 hores
De dilluns a dijous, tarda de 15:30 a 19:00 hores
Podeu contactar amb l'escola a edona@diba.cat
Tel. 934 049 107
Tu privacidad es nuestra prioridad
Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:
- Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
- Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador. - De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.