Presentació del llibre “Cuina, societat i natural al Montseny, Reserva de la Biosfera” i lliurament dels premis del Concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny corresponents a les edicions de 2019 i 2021.
Presentació del llibre “Cuina, societat i natural al Montseny, Reserva de la Biosfera” i lliurament dels premis del Concurs de receptes de la Reserva de la Biosfera del Montseny corresponents a les edicions de 2019 i 2021.
Assistents
Valentí Junyent, diputat delegat de Mobilitats, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis Foreastals.
Jordi Padrós, coordinador en matèria d'Espais Naturals.
M. Àngels Palacio, gerent de Serveis d'Espais Naturals.
Joana Barber, directora de la Reserva de la Biosfera del Montseny.
Josep Maria Bagot, diputat de Suport a Entitats Locals de la Diputació de Girona.
Pol Barnis, alcalde en funcions de Seva.
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.