XVI Trobada Gastronòmica 2022: Gastronomia, territori i turisme: una aproximació des de la innovació i l’humanisme
Jornada que es celebra els dies 2 i 3 de maig, on fan la benvinguda inaugural Maria Abellanet, CEO del CETT, Eva Menor, diputada Presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç i Francesc Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona.
Assistents
Maria Abellanet, CEO del CETT
Carme Gasull, periodista gastronòmica i presentadora
Carles Gaig, padrí de la trobada i xef
Carme Ruscalleda, xef i divulgadora gastronòmica
Soledad Bravo, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona
Anna Maria Sánchez, cap de l'Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona
Restauradors i restauradores, empreses del sector agroalimentari i de la restauració, i alumnat del CETT
Lloc
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.