Llei 18/2020, de facilitació de l’activitat econòmica. Aspectes pràctics

Comparteix
25/03/2021 10:30 - 12:30

Des de la Gerència d’Habitatge, Urbanisme i Activitats es presenta aquesta acció formativa específica, destinada a personal tècnic i administratiu dels ens locals, sobre l’àmbit de les activitats.

Presentació

El 31 de desembre del 2020 es va publicar la Llei 18/2020, de facilitació de l’activitat econòmica que estableix els principis, els criteris i els instruments aplicables a les administracions públiques per a fer possible una relació àgil i eficient, en un entorn digital, amb les persones que exerceixen o volen exercir una activitat econòmica.

Objectius

- Proporcionar coneixements sobre la Llei 18/2020, de facilitació de l’activitat econòmica i la seva afectació sobre la Llei 16/2015, de simplificació administrativa i la resta de normativa aplicable en la gestió de les activitats regulades 

- Explicar de forma pràctica, les afectacions que es produeixen en els censos d’establiments i activitats realitzats, o en procés de realització i en el GIA (Gestor d’Informació d’Activitats) de la Diputació de Barcelona.

Destinataris

Personal tècnic i administratiu de les administracions locals vinculat a la prestació de serveis en matèria d’activitats. 

Inscripcions 

El període d'inscripció es tancarà un cop s'hagin esgotat les places ofertades, o en tot cas, el dia 18 de març. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat; les sol·licituds seran ateses considerant l'adequació del perfil dels demandants i l'ordre de presentació de les sol·licituds.

Podeu fer efectives les vostres inscripcions al següent enllaç.