Turisme - 22/04/2016 16:09 h. - Ramon Viladomat

Establiments i productors de la Xarxa de Parcs Naturals participen a la Fira Alimentària

Diferents establiments i productors del programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, participaran del 25 al 28 d'abril, a Alimentària 2016 al Recinte de Gran Via 2 de Fira de Barcelona. La presidenta, Mercè Conesa, participarà dilluns a les 11.30 h, a l'acte d'inauguració del certamen, acompanyada d'una delegació de la Federació Italiana de Parcs Naturals (Fedeparchi) amb qui la Diputació de Barcelona té signat un conveni de col·laboració, encapçalada per la viceministra de Medi Ambient i del Mar, Barbara Degani.

XPN / Diputació de Barcelona

En aquesta visita inaugural hi participaran també el diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, el diputat adjunt d'Espais Naturals, Jesús Calderer, el president de FederParchi, Giampiero Sammuri, i el diputat i secretari de la Fundació Symbola, Fabio Renzi.

Després de l'acte inaugural, la presidenta, Mercè Conesa, i la viceministra italiana, Barbara Degani, visitaran l'estand de la Diputació de Barcelona, situat al Pavelló núm. 6 del recinte firal,  en el que hi ha els productors integrats en el programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals, per seguir després per la resta de Pavellons del certamen.

Productors i restauradors del programa Parc a taula

En l'estand de la Diputació de Barcelona, cadascun dels quatre dies que dura el certamen, estarà dedicat als productors i establiments participants del programa Parc a taula de cada espai natural. Així, al llarg dels quatre dies que dura el certamen, per l'estand de Diputació de Barcelona s'hi faran exhibicions de productes i demostracions gastronòmiques d'establiments.

Així, el mateix dilluns 25 hi haurà representants del Parc del Garraf i els Parc d'Olèrdola i el Foix, amb el Restaurant Les Piques – Posada de Sant Pere de Ribes, el celler Torre del Veguer, Les Filos, melmelades amb préssecs de l'Ordal i l'Associació Espigalls del Garraf – Node Garraf.

El dimarts 26, inclou productors del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac, amb la participació del Restaurant Can Vinyers, de Matadepera, els productors de vins DO Pla de Bages inclosos a Bagesterradevins.cat i Collbaix Celler el Molí  i també Oli Migjorn, empresa de cultiu biològic.

Els productors del Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la Serralada de Marina, tindran el seu espai dimecres 27. En aquesta ocasió, els establiments representats seran el Restaurant Associació d'Hostalers de Cabrils, els vins de la DO Alella, amb el Celler Joaquim Batlle, de Tiana, els productes hortícoles Lola y Mas - Hort del Centre, de Mataró, i la Cervesa Balate, de Vilassar de Mar.

Finalment, el dijous 28, estarà centrat en el Parc Natural del Montseny i el Parc del Castell de Montesquiu, amb la presència dels restauradors del Restaurant El Bellver-La Calma, de Tagamanent, Cervesa del Montseny, Ratafia Bosch i Castanya de Viladrau

<< Tornar al llistat de notes de premsa

Desitgeu rebre les notes de premsa a la vostra adreça electrònica? Subscriviu-vos-hi

Cedim les imatges (vídeo i fotografies) als mitjans de comunicació que vulguin fer-ne ús, sempre que se'n citi la font i exclusivament per a contextualitzar aquesta notícia.