02/06/2016 13:33 h. - Susana Burgos

La gastronomia de la demarcació de Barcelona, a Madrid

Amb l'objectiu de donar a conèixer la gastronomia de la demarcació de Barcelona, l'Agència Catalana de Turisme en col.laboració amb Turisme de Diputació de Barcelona, sota la marca "Barcelona és molt més" i el col·lectiu de cuina Osona Cuina va organitzar ahir un acte, a Madrid, per promocionar aquest sector, destinat a a professionals del sector turístic. 

La cuina catalana, en el darrers anys, s'ha convertit en un model gastronòmic a seguir. Així ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016. La distinció vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l'educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i en definitiva contribuir a una millor qualitat de vida de les persones.

 A més a més, Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 té com a objectius posicionar el producte agroalimentari local com a exponent singular del territori i com a base d'una cuina que aporta un accent particular a la cultura; posicionar Catalunya pels seus productes, la seva cuina i com a destinació turística enogastronòmica.

La gastronomia catalana forma part de la identitat de Catalunya i és un element de diferenciació i de gran interès turístic. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona dóna suport a aquestes accions de promoció turística. 

<< Tornar al llistat de notes de premsa

Desitgeu rebre les notes de premsa a la vostra adreça electrònica? Subscriviu-vos-hi

Cedemos las imágenes (vídeo y fotografías) a los medios de comunicación que quieran hacer uso de ellas, siempre y cuando se cite la fuente y exclusivamente para contextualizar esta noticia.