Aquest material didàctic permet treballar els conceptes bàsics de la seguretat alimentària perquè els infants de cicle inicial els incorporin en el seu àmbit, tant familiar com escolar.
Públic: infants de cicle inicial d'educació primària (6 a 8 anys).
Objectiu: començar a introduir conceptessobre la seguretat dels aliments.
Format: consta d'un quadern informatiu per a mestres i un quadern de treball per a infants.
Podeu descarregar-vos aquest material en format pdf:
Material didàctic perquè els infants de cicle mitjà entenguin la salut alimentària com un concepte ampli que engloba tant aspectes nutricionals com de seguretat.
Públic: infants de cicle mitjà d'educació primària (8 a 10 anys).
Objectiu: treballar els conceptes bàsics de la seguretat alimentària: la higiene i la correcta preparació i conservació dels aliments; el seu valor nutritiu; l'existència de microbis beneficiosos i patògens i la importància de la temperatura en el seu creixement; els mètodes industrials de conservació més utilitzats i l'etiquetatge.
Format: consta d'un quadern amb el conte i les activitats per a infants i un quadern informatiu per a mestres.
Podeu descarregar-vos aquest material en format pdf:
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines. Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.