Normativa sobre sopes, salses i aperitius.

Elaboració i servei de maionesa i salses.
Venda de brous, consomés, sopes i cremes.
Venda de patates fregides i productes d´aperitiu.

 

Normativa sanitària específica

 

  • Reial Decret 2452/1998, de 17 de novembre, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració, distribució i comerç de brous, consomés, sopes i cremes (BOE núm. 281, del 24/11/1998).
  • Reial Decret 126/1989, de 3 de febrer, pel qual s'aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració i comercialització de patates fregides i productes d´aperitiu (BOE núm. 33, del 08/02/1989).
  • Ordre de 9 de febrer de 1987, sobre normes específiques per la preparació i la conservació de la maionesa d'elaboració pròpia i d'altres aliments amb ovoproductes (DOGC núm. 804, del 16/02/1987).
  • Reial Decret 858/1984, de 28 març, pel qual s'aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l'elaboració, circulació i comerç de les salses de taula (BOE núm. 112, del 10/05/1984).
     

Anar a l'índex de normatives