Fase 4: Fonts d’inspiració: exemples de prototip

Eina
explorar
Per dissenyar el prototip dels productes que fabricareu us pot anar molt bé veure alguns exemples. A continuació trobareu una llista amb llocs web en els quals us ensenyaran com fer manualitats de forma senzilla i entretinguda. Si us falta inspiració, només cal que els exploreu una mica per trobar-hi bones idees.

 

Exemples de webs de manualitats

  • Manualitats amb paper i cartró. Si el vostre fort és treballar amb materials com el paper o el cartró, Krokotak és el web que esteu buscant. Us ofereix una gran varietat de manualitats senzilles fetes sobretot amb aquests materials. 
     
  • Manualitats de tots els tipus per a totes les edats. El web Manualidades infantiles té una gran varietat de propostes que us poden servir per inspirar-vos a l’hora fer els vostres prototips. A més a més, estan classificades per materials, edats i temàtica perquè us sigui més fàcil trobar el que esteu buscant. 
     
  • Manualitats amb Lego. Si el que us agrada és treballar amb Lego, a Pinterest trobareu molts exemples del que podeu arribar a fer amb aquestes peces. Si busqueu qualsevol altra paraula, aquest lloc web també us mostrarà moltes manualitats diferents. 
     
  • Manualitats explicades en vídeo. El web Hellokids us ofereix manualitats de tot tipus amb la particularitat que en totes hi ha una explicació en vídeo del procés per fabricar-les. Si us costa seguir les instruccions només en paper, aquest web us serà molt útil.
 

Exemples de prototips

Per acabar de trobar la inspiració, també us poden ajudar els prototips dissenyats per les cooperatives d’altres escoles. Tot seguit en trobareu uns quants de variats:
 
Fase 4: Fonts d’inspiració: exemples de prototip