El Reial Decret 203/2021, de 30 de març, del Reglament d’actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics (2a edició)

Comparteix
04/04/2022 10:00 - 12:00 934 022 566 o.patrimonic@diba.cat

Edició virtual. Plataforma ZOOM

La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, consagren el dret de les persones a relacionar-se per mitjans electrònics amb les administracions públiques, simplificant l’accés als mateixos, i reforcen l’ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) en les administracions públiques, tant per millorar l’eficiència de la seva gestió com per potenciar i afavorir les relacions de col·laboració i cooperació entre elles. El present Reglament desenvolupa i concreta les lleis esmentades i segons el seu preàmbul té quatre grans objectius: millorar l’eficiència administrativa, incrementar la transparència i la participació, garantir serveis digitals fàcilment utilitzables i millorar la seguretat jurídica. L’objecte de la sessió formativa és donar a conèixer l’abast del Reial Decret 203/2021, el contingut i la repercussió d’aquest decret en l’àmbit municipal, tant en la gestió de l’Ajuntament com de l’Arxiu Municipal en particular.

Docent


M. Ascensión Moro Cordero

Llicenciada en Filologia i Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB). L’any 2010 va obtenir el Certificat de Gestora de Sistemes de Qualitat en l’Administració Pública, i l’any 2016 es va certificar com a Directiva Pública Professional. 

Funcionària de l’Administració Local, actualmente és la Cap del Departament de Govern Obert i Delegada de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb funcions relacionades amb la revisió, simplificació i automatització de processos, Govern Obert i Bon Govern, Administració digital, planificació de la formació contínua, atenció ciutadana, seguretat de la informació, gestió documental, interoperabilitat interna i entre les administracions publiques.
 

PROGRAMA

 

(PREINSCRIPCIONS TANCADES)