Cafè, te, cacau i infusions
Venda de cafè, te, cacau, infusions...
Normativa sanitària específica
- Reial Decret 1676/2012, de 14 de desembre, pel qual s'aprova la norma de qualitat per al cafè.
- Reial Decret 1055/2003, d´1 d´agost , pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària sobre els productes de cacau i xocolata destinats a l'alimentació humana (BOE núm. 186, de 05/08/2003).
- Directiva 1999/4/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 22 de febrer de 1999, relativa als extractes de cafè i als extractes de xicòria.
- RD 823/1990, de 22 de juny, pel qual s'aprova la Reglamentació tècnicosanitària per a l'elaboració, circulació i comerç de productes derivats de cacau, derivats de xocolata i succedanis de xocolata (BOE núm. 154 de 28/06/90).
- Reial Decret 2323/1985, de 4 de desembre, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració, emmagatzematge, transport i comercialització de succedanis de cafè (BOE núm. 299, del 14/12/1985 i correcció d'errades BOE núm. 43 de 19/02/89).
- Reial Decret 2362/1985, de 4 de desembre, pel qual s'autoritza la comercialització de les barreges de solubles de cafè amb solubles de succedanis de cafè (BOE núm. 305, del 21/12/1985).
- Reial Decret 1354/1983, de 27 de abril, pel qual s´aprova la Reglamentació tècnic-sanitària per l´elaboració, circulació i comerç de te i derivats (BOE núm. 126 de 27/05/83 i correcció d'errades BOE núm. 168 de 14/07/84).
- Reial Decret 3176/1983, de 16 de novembre, pel qual s'aprova la Reglamentació tecnic-sanitària per l'elaboració, circulació i comerç d'espècies vegetals per infusions d'ús en alimentació (BOE núm. 310 en 28/12/83 i correcció d'errades BOE núm. 80 de 03/04/84).