Jornades de Salut Pública

Presentació dels resultats dels Cercles de Comparació Intermunicipal en Seguretat Alimentària 2017

Imatge de la Jornada

Adreçada a càrrecs electes, professionals amb responsabilitat en matèria de Salut Pública i personal tècnic municipal que treballi en matèria de seguretat alimentària.


Celebrada al Museu Marítim de Barcelona, el dimecres 5 de juliol de 2017.
 

Programa de la Jornada
 

Documentació de les ponències de la jornada

  • Riscos mediàtics en seguretat alimentària
    A càrrec de Dra. M. Carmen Vidal Carou, catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia, del Campus de l’Alimentació. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Universitat de Barcelona
  • La transformació de l’estructura de la despesa municipal en la prestació dels serveis. (No diponible)
    A càrrec del Sr. Ramon Dordal Zueras, cap de la Secció de Suport a l'Activitat Econòmica i Financera Municipal del Servei de Programació. Àrea de Presidència. Diputació de Barcelona.  
  • El Cercle de Comparació Intermunicipal en Seguretat Alimentària 2017 
    A càrrec de la Sra. Cati Chamorro, cap del Servei de Salut Pública. Àrea d'Atenció a les Persones. Diputació de Barcelona.
  • Valoració dels resultats per part dels municipis participants 
    A càrrec de:
    • Ajuntament d’Olesa de Montserrat. Sra. Montse Vergara Duarte, regidora de Salut Pública i Consum, Polítiques d'Igualtat, Solidaritat i Cooperació
    • Ajuntament de Sitges. Sr. Jordi Mas i Castellà, regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge (No diponible)
    • Ajuntament de Viladecans. Sra. Núria Tello, tècnica del Departament de Salut pública i Consum.