L'Aparador - 16 de setembre de 2014

Butlletins
16 de setembre de 2014 - #92

Agenda

Presentació de resultats de la 5a edició del Cercle de Comparació Intermunicipal de les OMIC

Cercle de Comparació Intermunicipal dOMICs

Cercle de Comparació Intermunicipal dOMICs

El pròxim dimarts 28 d'octubre tindrà lloc la jornada de presentació dels resultats del Cercle de Comparació intermunicipal de les OMIC. Aquests són els resultats corresponents a les dades de l'any 2013.

 

Es tracta d'una activitat que des de fa sis anys es va realitzant impulsada pel Servei de Programació de l'Àrea d'Hisenda i Recursos Interns i el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de l'Àrea d'atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i en la que hi ha participat, en aquesta darrera edició, responsables de serveis públics de consum d'ajuntaments de la demarcació de la província de Barcelona.

Abans d'entrar a explicar els resultats obtinguts enguany, està prevista una conferència marc a càrrec del senyor Isidor García, advocat i responsable de la Comissió de Normativa de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, per analitzar el Decret de Mediació, recentment publicat, des de la perspectiva de la seva aplicació en les relacions de defensa dels drets de les persones consumidores.

La jornada es realitzarà a l'Auditori del Pati Manning, carrer de Montalegre, 7, de Barcelona i serà inaugurada pels diputats de les dues Àrees de la Diputació de Barcelona que hi participen en el projecte, el Sr. Carles Rossinyol i Vidal i el Sr. Josep Oliva i Santiveri, a les 9:30 hores del matí.

Programa

 


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum