L'Aparador - 21 de gener de 2015

Butlletins
21 de gener de 2015 - #96

Xarxa Local de Consum

Cercle de comparació intermunicipal OMIC 2015

Sessió de treball

Sessió de treball

El pròxim dimecres, 28 de gener, es realitzarà la primera sessió de treball, en format taller, del cercle de comparació OMIC de l'any 2015. La jornada te per objecte revisar i consensuar els indicadors i les variables  que es treballen al quadre resum d'indicadors. La finalitat del taller és trobar una mateixa interpretació dels diferents indicadors i variables que conformen el quadre de comandament.

En aquest mateix taller es presentarà un exemple de com explotar el quadre de comandament per tal de treure rendiment als indicadors consensuats.

En l'edició actual, la setena, corresponent a l'estudi de les dades de l'any 2014, participen 37 municipis: Badalona, Castellbisbal, Pineda de Mar, L'Hospitalet de Llobregat, El Masnou, Mataró, Mollet del Vallès, Montgat, Sant Vicenç dels Horts, Sentmenat,  Viladecans, Castellar del Vallès, Gavà, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de la Mogoda, Sitges, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Granollers, El Prat de Llobregat, Les Franqueses del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Ripollet, Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar, Castelldefels, Martorell, Montcada i Reixac, Vilassar de Mar, Sant Adrià del Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Montmeló, Lliçà d'Amunt i La Llagosta.

Agenda de la Jornada

El taller tindrà lloc al recinte de Llars Mundet a les aules de formació de l'edifici Serradell-Trabal i es farà en horari de 9 a 14 hores.

Planol d'accés al Recinte Mundet


Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum